Dorohoi News Logo

Festivalului national de muzica pentru copii si tineret Ecoul Pietrei Craiului

Festivalului national de muzica pentru copii si tineret

In peroada 8-10 aprilie ,la Zarnesti, jud. Brasov s-a desfasurat editia I a Festivalului national de muzica pentru copii si tineret ,,Ecoul Pietrei Craiului".La categoria Codrutei au fost 47 de concurenti toti buni si foarte buni.Din juriu au facut parte:compozitorul Mihai Vanica, cantaretul Ilie Micolov, soprana Felicia Filip.

Codruta a reusit sa ia doua premii: Premiul pentru voce cristalina oferit de postul de radio RADIO CHRISTAL, post de radio care va promova melodiile interpretate de Codruta si va fi invitata in direct si Premiul pentru interpretare de exceptie oferit de presedintele festivalului.

De curand ,Codruta a trecut de preselectia zonala a Festivalului ,,Mamaia copiilor",urmand ca in luna mai sa se prezinte la preselectia nationala ce va avea loc la Constanta.

Tot in luna mai,in urma unei preselectii a fost admisa si va participa la Festivalul international ,,Micul Print" de la Chisinau, festival in organizarea caruia sunt implicate Presedintia Republicii Moldova si Organizatia Mondiala a Copiilor Talentati. (DorohoiNews.ro)

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web