Dorohoi News Logo

“Pacală în satul lui” duminică pe scena “Teatrului Vasilache” din Botoșani

Pacala in satul lui DoreohoiNews

Teatrul penrtru Copii si Tineret “Vasilache” prezintă duminică 1 mai 2011, orele 11.00, 12.30 “Pacală în satul lui” în regia lui Valentin Dobrescu.

Din distribuţie fac parte actorii:

Valentin  Ligi – Pacala
Marius  Rusu – primarul,
Ramona Hriscu – primareasa,
Florin  Iftode- preotul,
Daniela  Bucătaru – preoteasa,
Claudiu Gălăţeanu - sateanul,

Atat cei mici cat si cei mari sunt invitati sa uite pentru o clipa de viata cotidiana si sa intre in lumea spectacolului, pentru a urmari impreuna experientele pe care le traieste “Pacala in satul lui”.

Duminică 1 mai la orele 11 si 12,30  la Teatrul pentru copii şi tineret “Vasilache” un spectacol pentru toate vârstele. Şi cei mici dar şi  fraţii mai mari impreună cu părinţii sau bunicii se vor amuza de  isprăvile lui "Păcală în satul lui"...cu primarul ,primăreasa, preotul şi preoteasa dar şi cu Scaroţchi şi dracuşorii lui. Şi totul a pornit de la o ..vaca . Vaca lui Păcală invidiată de tot satul pentru ca este cea mai mare şi cea mai frumoasă. Cine pe cine păcăleşte?

Realizat după poveşti populare româneşti acest spectacol a fost apreciat cu hohote de râs şi aplauze de către botoşăneni de câte ori a fost prezentat pe Pietonalul Unirii cu diverse ocazii. (DorohoiNews.ro)

Preţ bilet 5 lei

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web