Dorohoi News Logo

[FOTO] “1 Mai… şomerăresc” la Sala Teatrului din Dorohoi

Fara zahar & Lunaticii 01

Decretată din 1889 ca fiind Ziua Internaţională a Muncii, ziua de 1 Mai a devenit sărbătoarea muncii în majoritatea ţărilor lumii. Sărbătorită sub numele de “1 Mai… şomerăresc”, sărbătoarea dorohoienilor a fost marcată sâmbătă, 30 aprilie 2011 de Lunaticii şi de invitaţii lor, trupa Fără Zahăr la Sala Teatrului.
       
Spectacolul a fost deschis de un “Basm marinăresc” şi continuat cu emisiunea “La dezordinea zilei”, care a abordat într-un mod diferit problema actuală a închiderii spitalelor. Trupa de muzică şi umor, Fără Zahăr a încântat publicul cu melodii ca “Lav Stori”, “Săndel” sau “Dunitru.”

“Ne-am întors cu drag la invitaţia prietenilor noştri de la Lunaticii si am încercat să ne aducem aminte sau să ne dăm seama cum ar fi sunat Fără Zahăr aici la noi în oraş unde cândva făceam şi noi sketch-uri ”, a spus Bobi, unul dintre soliştii Fără Zahăr.
      
Diversele manifestări din ziua de 1 Mai au căpătat amploare pe măsură ce autorităţile au convenit cu sindicatele ca această zi să fie liberă,iar cu timpul, a devenit în multe ţări, o sărbătoare legală. (DorohoiNews.ro, Mădălina O.)

 

Autor: DorohoiNews

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web