Dorohoi News Logo

Botoşani | Curs de Iniţiere în Fotografie

Curs de Iniţiere în Fotografie

În perioada 12 iunie – 24 iulie 2011, Asociatia Foto Iaşi impreună cu Biblioteca Judeţeană Botoşani organizeaza un Curs de Iniţiere în Fotografie la Botoşani. Cursul se desfăşoară pe durata a şapte săptămâni, duminica, pe parcursul a 35 de ore (atât parte teoretică cât şi practică) şi va fi finalizat cu o expoziţie cu lucrările cursanţilor.

Pe perioada desfăşurării cursului, cursanţii vor face practică pe teren.

Cursul este susţinut de către artistul Fotograf Ozolin Duşa, membru al Federaţiei Internaţionale de Artă Fotografică (FIAP) şi al Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România (AAFR) – (www.fotodusa.ro         www.fotoiasi.net).

 Cursul durează 7 săptămâni, fiind structurat în 14 ore de teorie şi 21 de ore de practică fotografică, după cum urmează:

  1. Duminică 12 iunie – introducere, motivaţie, aparate de fotografiat (cunoaşterea aparatului), obiective, accesorii – practică pe teren.
  2. Duminică 19 iunie – diafragmă, timp de expunere, sensibilitate ISO – practică pe teren.
  3. Duminică 26 iunie – balansul de alb, expunere, focalizare, programe de fotografiere, surse de lumină – practică pe teren.
  4. Duminică 3 iulie – genurile fotografice – practică pe teren.
  5. Duminică 10 iulie – reguli de compoziţie – practică pe teren.
  6. Duminică 17 iulie – editare primară – practică pe teren.
  7. Duminică 24 iulie – pregătirea imaginilor pentru internet&blog, organizare de portofoliu, expoziţie – practică pe teren.

 Cursul care beneficiază de suport teoretic tipărit se va finaliza cu o expoziţie făcută cu lucrările participanţilor. Preţul cursului este de 350 lei. (DorohoiNews.ro)

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web