Dorohoi News Logo

Asociatia “Un Ideal” reprezentant de seama la Cupa Dansului Botosani 2011

Diploma

In organizarea Asociatiei judetene de dans sportiv a Societatii Culturale « ARLECHIN » Botosani, si a Clubului Sportiv « PRO DANCE » Botosani, vineri 17.05.2011 Teatrul Mihai Eminescu Botosani, a gazduit Cupa Dansului « Sport Dance » editia 2011.

Participarea tinerelor talente dorohoiene a fost foarte apreciata de catre public dar si de juriul concursului. Pe langa participantii care  activeaza  la filiala dorohoiana  a clubului sportiv « PRO DANCE » evolutia si desfasurarea concursului a fost  marcata de surpriza oferita de tinerii asociatiei « Un Ideal », trupa « One 2 STEP » care au cucerit locul I la sectiunea dans tematic, clasandu-se inaintea mult mai constracte trupe « Extazy » din Botosani, marea favorita a concursului. Trebuie sa mentionam pe cei care au facut parte din trupa : Acozmei Marina, Leanca Lavinia, Amarioarei Stefan, Rauta Silviu si Vatamanu Cosmin. In concurs eu fost marcati si cei din trupa « Cazuti in cap », cu pantomima «  Iubirea si maneaua, durerea si maseaua ». 

Membrii asociatiei « Un ideal »  au tinut sa aduca multumiri pentru ajutorul acordat D-lui Primar Ing. Dorin Alexandrescu, colectivului Casei Municipale de Cultura si in special domnului Abatacesei Petru. (DorohoiNews.ro)

Autor : DorohoiNews.ro

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web