Dorohoi News Logo

GAIȚELE : Piesă pusă în scenă de studenţi constănţeni, un real succes

Gaitele

Ultimul spectacol de teatru susţinut de tinerii constănţeni studenţi la Universitatea Ovidius, Facultatea de Arte, Catedra de Teatru a fost un real succes, cei prezenţi în sală catalogând piesa „Gaiţele” de Al Kiriţescu ca fiind o „interpretare de excepţie.”Acest lucru poate fi confirmat de aplauzele de la final,care spun totul despre jocul actorilor. Deşi studenţi, tinerii au dat dovadă de profesionalism şi dăruire, sub atenta îndrumare a lect. Univ.dr. Daniela Hanţiu. Din distribuţie au făcut parte: Ionela Chelmuş, Ana-Maria Ştefan, Cosmina Soare, Mirabela Moroşanu, Ionuţ Alexandru, Cătălina Popescu, Dana Cojan, Ionuţ Buruiană, Arina Cojocaru şi Marian Avramescu.
       
“Tinerii aceştia pe care îi conduc sunt deja actori adevăraţi. Au jucat foarte mult, încă din anul I. Cu ei am venit acum 3 ani în Dorohoi şi împreună cu ei am iniţiat acest proiect”, a spus lect. univ dr. Daniel Hanţiu.
         
Una din cele mai valoroase comedii de moravuri din dramaturgia românească, piesa “Gaiţele” a fost jucată în mai multe variante, pe toate scenele ţării, de fiecare dată bucurându-se de un succes enorm. (DorohoiNews.ro, Mădălina O.)

Autor: DorohoiNews.ro

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web