Dorohoi News Logo

Artistul international DJ BigIce sustine tinerele talente

Dj Big Ice (6)

Fiind deja consacrat in domeniul sau, Dj Big Ice doreste sa isi aduca aportul  in randul tinerilor talentati. “Fie ca vor sa cante sau sa danseze, copii nostri trebuie sustinuti pentru a putea evolua, totodata pentru a putea fi remarcati mai usor este de preferat participarea lor la diferite evenimente cu specific“ declara Marcel Big (DJ Big Ice).
      
El a fost invitat la finala MiniPlayBack Show  Moldova ce avut loc in data de 17 iulie 2011, in cadrul careia a fost numit presedintele juriului.  Primii doi copii finalisti vor pleca la faza nationala, iar transmisia va fi la  TVR Timisoara. El find nascut in partea Moldovei si crescut in Timisoara, s-a transformat in alegerea ideala de catre organizatori.
       
Cu o experienta de peste zece ani in domeniu, artistul este autorul hitului international “Vejo Bonito” facut in colaborare cu prietenul sau  din tinerete Nick Kamarera. Piesa a traversat peste zece tari fiind semnata la casele de discuri si promovata cu succes.

In decursul carierei sale a facut remixuri pentru artisti cunoscuti ca si Sarah Brightman, totodata a mixat alaturi de multi artisti cu renume international si anume ATB, John Digweed, IIO, Yves Larock,  Brooklyn Bounce, Voodoo & Serano,  CJ Stone,  Djuma, Sounsystem, Fragma,  Steve Lawler, Mastiksoul. Multe tari precum Albania, Croatia, Macedonia, Grecia, Cipru s-au bucurat deja de prezenta lui  in cadrul cluburilor, cererea fiind in continua crestere.
        
Din dorinta de a fi printre cei mai buni, Dj Big Ice lucreaza la nivel inalt din punct de vedere profesional. Ca si echipament are in dotare controller digital Traktor S4, casti TMA1 si nelipsitul MACbook. Din vara 2011 a inceput colaborarea cu firma de management “Jhaps” avand ca si reprezentant pe Ionut BEJINARIU. “Pregatim in studio lansarea noului single si dorim in cursul saptamanii viitoare aparitia sa. Productia fiind asigurata de Nick Kamarera nu am nici un dubiu asupra succesului sau” declara din nou DJ Big Ice.

 
Videoclip official “Vejo Bonito”:

http://www.youtube.com/watch?v=gSa8Rq2CLlg
 

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web