Dorohoi News Logo

Seară incendiară de folk la CMC

folk_chitara

Joi, 4 august atmosfera de la Casa Municipală de Cultură (CMC) din Dorohoi a fost mai mult decât incendiară. Pe acorduri de chitară, micii şi marii artişti ai oraşului au început seara de folk.

La activitate au fost prezente multe nume de pe scena muzicii autohtone, îi amintim aici pe Jon, cunoscut drept solistul trupei Undercover, cântăreţul de muzică folk, Alexandru Kvaşinschi şi  Liviu Ciulei profesorul multora din chitariştii dorohoieni de astăzi. Aceştia au făcut ca toţi tinerii care s-au prezentat începând cu ora 20:30 la CMC să se simtă cât mai bine.

Muzica a fost la ea acasă şi toţi dorohoienii prezenţi au cântat cât i-au ţinut gura melodii celebre ca "Nebun de Alb", "Am doar 18 ani!", "Pisica neagra" sau "Bună în varianta rea".

Noutatea de joi a fost că seara de folk s-a ţinut în spatele CMC-ului, aici s-a improvizat un foc de tabără, unde s-a adunat toată lumea. Activitatea a ţinut până noaptea târziu, întrucât niciunul dintre cei prezenţi nu dădea impresia că vrea să plece acasă. (DorohoiNews.ro, Adriana D.)
                           
Autor: DorohoiNews.ro

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web