Dorohoi News Logo

Părintele Cleopa ne învață rugăciunea în câteva cuvinte: „Minunile vor apărea în viața ta dacă o rostești”

rugaciune

Părintele Cleopa te învață rugăciunea în 13 cuvinte, adresată îngerului păzitor pe care fiecare credincios l-a primit atunci când a fost botezat. Se spune că citită zilnic, rugăciunea poate aduce minuni în viața celui care crede în asta.

Iată mai jos textul rugăciunii!

„Sfinte îngere, cel ce stai înaintea pătimașului meu suflet și al vieții me¬le celei ticăloase, nu mă lăsa pe mine, păcătosul, nici nu te depărta de mine pentru neînfrânarea mea. Nu da loc diavolului celui viclean, ca să-mi stăpânească cu silnicie acest trup muritor.

Întărește mâna mea cea slabă și neputincioasă și mă îndreptează la calea mântuirii. Așa, sfinte îngere al lui Dumnezeu, păzitorul și acoperitorul sufletului și al trupului meu celui ticălos, iartă-mi toate cu câte te-am mâhnit în toate zilele vieții mele și orice am greșit în această zi.

Acoperă-mă în această noapte și mă păzește de toată ispita celui potrivnic, ca să nu mânii cu nici un păcat pe Dumnezeu; și te roagă pentru mine către Domnul, ca să mă întărească întru frica Sa și vrednic să mă arate pe mine, robul Său, bunătății Sale.

Amin”.

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web