Dorohoi News Logo

Emoție și voie bună la cea de-a doua ediție a spectacolului „Hai la Botoșani!” - FOTO

Apectacol Hai la Botosani 2019_08

Fetele din Botoșani au susținut joi, 28 februarie 2019, de-a doua ediție a spectacolului „Hai la Botoșani” desfășurat la Casa de Cultură a Sindicatelor „Nicolae Iorga” din Botoșani.

În cadrul spectacolului, cele trei iubite interprete, Lorena Dupu, Iustina Irimia și Simona Mazăre au lansat albumul intitulat sugestiv „Hai la Botoșani”. 

În fața publicului botoșănean au urcat tineri și îndrăgiți interpreți de folclor din diferite zone ale țării, conform tradiției ediției de anul trecut, printre care: Olguța Berbec, Alexandru Brădățan, Oana Tomoiagă, Bogdan Cioranu, Loredana Streche, Florin Boita, Ina Todoran, Stela Botez, Laurențiu Marian, Ana Maria Ababei. Artiștii au fost acompaniați de Orchestra Mihai Cotos. 

Momente de folclor autentic a oferit în cadrul spectacolului și Ansamblul de Jocuri Populare „Mărgineanca” al Casei de Cultură a Sindicatelor „Nicolae Iorga” Botoșani, coregraf Valentin Rău.

La sfârșitul spectacolului, Fetele din Botoșani au oferit autografe și au făcut fotografii cu iubitorii muzicii lor. „Iată că am terminat cea de-a doua ediție a spectacolului „Hai la Botoșani!”. Mulțumim tuturor celor care ne-au sprijinit și mulțumim celor din sală că au fost alături de noi și pentru că au cumpărat biletele noastre. Sperăm din suflet că a fost un spectacol de neuitat și ne dorim să rămânem în inimile dumneavoastră și vă mulțumim din suflet pentru toată susținerea de pe rețelele de socializare. Doamne ajută să ne vedem și la ediția a treia!” a declarat pentru Doronoi News Fetele din Botoșani. (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web