Dorohoi News Logo

Recital spectaculos oferit de Ovidiu Komornyik în cea de-a doua seară a festivalului „Mărțișor Dorohoian” 2019 - FOTO

Recital Ovidiu Komornyk si Oana Tabultoc_19

Finala Festivalului național de muzică ușoară „Mărțișor Dorohoian”, ce a avut loc sâmbătă seară, 2 martie 2019, la Sala Teatrului, s-a încheiat printr-un spectacol de excepție susținut de Oana Tăbultoc și Ovidiu Komornyik. 

„Niciodată nu trebuie să ne dăm bătuți”, acesta a fost mesajul transmis cu entuziasm de câștigătoarea trofeului festivalului „Mărțișor Dorohoian” 2018, Oana Tăbultoc. La cei doar 18 ani ai săi, tânăra interpretă a ajuns deja pe unele dintre cele mai mari scene naționale, mândrindu-se cu un palmares bogat în premii la diferite concursuri de muzică ușoară. De asemenea, Oana a participat la Vocea României, ajungând până în etapa duelurilor. „Anul trecut mi-am îndeplinit două dintre visurile mele cele mai mari: să câștig trofeul acestui festival și să particip la Vocea României.”, a mărturisit tânăra după interpretarea pieselor ce i-au adus marele premiul al ediției de anul trecut a festivalului.

Cel de-al doilea recital a fost susținut de bine-cunoscutul interpret de muzică ușoară, Ovidiu Komornyik, ce nu se află pentru prima dată pe scena Sălii Teatrului, ultima dată când a susținut un recital în cadrul festivalului fiind în 2013.

Înainte de a-și începe prestația, interpretul a urat tuturor doamnelor din sală „la mulți ani, o primăvara minunată și o viață frumoasă”. Prin intermediul cântecelor sale, artistul a creat o legătură profundă cu publicul, coborând de pe scenă, lângă spectatori și cântând împreună cu ei.

Urmează ca duminică, 3 martie 2019, în cadrul galei festivalului să aibă loc decernarea premiilor și recitalurile interpreților Petre Geambașu & Elena Niciu și Oana Sîrbu. (Miruna M.)

Autor: DorohoiNews.ro

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web