Dorohoi News Logo

Un zâmbet și un gând frumos pentru mama - ediția a XVI-a, la Sala Teatrului din Dorohoi - FOTO

spectacol 5 martie 22

MAMA – cuvânt atât de frumos, de firesc, de simplu, cuvânt care îmbracă în el greutatea unei iubiri infinite asemeni universului... MAMA este purtătoare de viață, frumusețe și adevăr, o ființă neasemuită, este zbuciumul, lumina și puritatea în care vine pe lume puiul de OM, răsplătind-o cu viața lui, cu strigătul dintâi al triumfului vieții, cu treptele tulburătoare ale creșterii și împlinirii sale.

Frumusețea ei vine din strălucirea sufletului, asemenea razelor de soare blânde și calde, învăluite în lumina multicoloră a florilor de primăvară... MAMA – rămâne de-a pururi temelia de la care se construiește, picătura ce-ți astâmpără setea, stâlpul de sprijin atunci când te prăbușește un cutremur sau o furtună... 

Joi, 5 martie 2019 Sala Teatrului din Dorohoi a găzduit cea de-a XVI-a ediție a spectacolului „Un zâmbetși un gând frumos pentru mama”, realizat și prezentat de membrii Cenaclului Haris, de la Seminarul Teologic „Sf. Ioan Iacob”, îndrumați de doamna professor Ignat Cristina Ionela.

Tineri entuziaști, obișnuiți deja cu scena și sala de spectacole, elevii seminariști au prezentat în fața celor prezenți numeroase piese de muzică ușoară și populară, moment umoristice și dansuri populare.
Momentele artistice prezentate  au fost menite să aducă un zâmbet și un gând frumos în sufletul celei mai gingașe și frumoase flori din viața noastră: MAMA. (Pr. Crețu Vasile Ionuț)

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web