Dorohoi News Logo

Bucurie duhovnicească pentru elevii Școlii Profesionale Speciale „Ion Pillat” din Dorohoi - FOTO

Activitate_02

Având la bază colaborarea mai veche dintre conducerea școlii și preoții din Protopopiatul Dorohoi, cu bunăvoința doamnei director Gabriela Apetria și cu sprijinul direct al domnului prof. Cătălin–Iulian Anechi, în dimineața zilei de 16 aprilie, elevii Școlii Speciale ,,Ion Pillat” din Dorohoi s-au spovedit și s-au împărtășit cu Sfintele Taine.

Părintele Mihai Țigănescu, cel de la care a venit inițiativa, însoțit de pr. Cătălin Florin Istrate, de pr. Cristian Tărnăuceanu, de pr. Mihai Claudiu  Foca, de pr. Iulian Grigore și de pr. Ștefan Bogdan Mihai, au spovedit și apoi au împărtășit cei câțiva zeci de elevi care s-au pregătit din vreme și au așteptat ca în fiecare an, momentul acesta acesta.

Rugăciunile începătoare rostite în comun de copiii ce urmau să se împărtășească, implicarea doamnei director  și a doamnelor și domnilor profesori, prezența preoților  care au împlinit și astfel rânduiala Postului Mare, precum și emoția trăită de fiecare copil în parte, au făcut ca ziua aceasta să fie o zi specială pentru toți.  

Slavă lui Dumnezeu pentru toate! (Pr. Mihai Ștefan Bogdan – Misionar  protopopesc)

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web