Dorohoi News Logo

Vezi cum a fost la: Seara de folk

folk

Aseară, în jurul orei 20:00 pasionaţii de muzică folk din Dorohoi s-au adunat în faţa Muzeului Ştiinţelor Naturii pentru a se întâlni cu organizatorul serilor de folk din oraş, Nicu Anton de la Casa Municipală de Cultură. De aici, ei au mers spre Dealul Viilor unde era programată seara de muzică.

Ajunşi la faţa locului, tinerii s-au cocoţat pe vârful dealului pentru a găsi un loc cât mai bun de camping, pentru a-şi putea aşeza pe jos păturile cu care veniseră pregătiţi de acasă. Muzica a aruncat o vrajă asupra celor prezenţi, iar în jurul orei 21:30, mai toată lumea cu talent sau fară a început să cânte. Activitatea s-a desfăşurat până în jurul orei 23:00.

La final, Nicu Anton şi câţiva dintre băieţii prezenţi au strâns ce au adus, au făcut curăţenie în locul în care au stat şi-au plecat acasă dornici să se întoarcă la "Seara de folk", joia următoare. Celor care nu au putut fi prezenţi le spunem că săptămâna viitoare au o nouă şansă, întrucât în fiecare joi, pe înserat, la lumina lunii, muzica vine la ea acasă. (DorohoiNews.ro, Adriana D.)


Autor: DorohoiNews.ro

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web