Dorohoi News Logo

Joc, cântec și voie bună la Dorohoi în cea de-a treia zi din cadrul Zilelor Copilului 2019 - FOTO

Copii_15

Copilăria durează toată viață. Ea se întoarce mereu pentru a însufleți secțiuni mari ale vieții de adult. Poeții ne vor ajuta să găsim copilăria vie din noi, această lume permanentă, durabilă, de neclintit. – Gaston Bachelard

Ziua de 2 iunie 2019 a rămas una însemnată în inimile micuților dorohoieni și nu numai. Cea de-a doua parte a programului oferit de copiii Dorohoiul a încântat publicul prin talentele deosebite ce au evoluat pe scenă. Dacă în urmă cu o zi, vremea nu era atât de favorabilă, soarele și-a făcut din nou apariția pentru ziua de Duminică, creând un ambiant plăcut, care a contribuit enorm la buna desfășurare a evenimentului.

Cântecul și dansul au fost principalii piloni ce au  conturat starea de emoție în inimile spectatorilor. Puritatea și simplitatea, principale caracteristici ale micuților oameni, au fost prezente, accentuând nostalgia pentru anii trecuți, în adâncul părinților, bunicilor, a tuturor celor care au lăsat în urmă copilăria.

Domnul Primar Dorin Alexandrescu, le-a urat copiilor tradiționalul „La mulți ani!”, apreciindu-i pentru munca, talentul și devotamentul de care au dat dovadă. Plăcut impresionat de eveniment, a ținut să aprecieze esența puerilă ce sclipea în ochii tinerilor.

Pe scenă au evoluat:
1. Sc. Gimn. „A. I. CUZA”;
2. PRAF DE STELE;
3. DORO FOLK;
4. FLOARE DE COLȚ;
5. Șc. Gimn. „D. ROMĂNESCU”;
6. Școala Specială „ION PILAT”;
7. Șc. Gimn. „SPIRU HARET”;
8. Liceul „REGINA MARIA”;
9. C.N. „GRIGORE GHICA”;
10. CASA DE CULTURĂ. (Petru C.)

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web