Dorohoi News Logo

Zilele Recoltei organizate la Dorohoi cu ocazia sărbătorii orașului - FOTO

Zilele Recoltei la Dorohoi_06

E iarăși toamnă și iarăși ne gândim la zilele lungi de iarnă și la proviziile de care avem nevoie. Primăria municipiului Dorohoi a amenajat cea mai mare piață în aer liber, a adus aici producători direcți de legume și fructe, pentru a oferi tuturor gospodinelor ocazia de a se aproviziona cu produse autohtone, proaspete și de calitate. Evenimentul se desfășoară în perioada 28-29 septembrie 2019, începând cu ora 9.00, în Piața Mare.

Vizitatorii vor găsi fructe și legume de sezon la prețuri de producător, miere și produse apicole, dar și nelipsitele preparate la grătar și la ceaun. 

Organizatorii au pregătit și un program folcloric, cu cântece și jocuri populare, cu soliști vocali și instrumentiști care oferă o atmosferă de sărbătoare. Astăzi, 28 septembrie, s-a dat startul zilelor recoletei cu invitați speciali precum Ansamblul „Vlăstarele lui Enescu”, dar și Ansamblul folcloric „George Enescu”, unde au fost prezenți vicepreședintele Consiliului Județean Botoșani Dorin Birta și primarul municipiului Dorohoi, ing. Dorin Alexandrescu. 

Sunteți așteptați în număr cât mai mare pentru a lua parte la prima ediție a Zilelor recoltei ale municipiului Dorohoi! (Andra F.)

Autor: DorohoiNews.ro

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web