Dorohoi News Logo

IPS Teofan prezent la hramul de vară a Seminarului Teologic Dorohoi

hram-sfintii-trei-ierarhi-seminar-dorohoi_3

Ca în fiecare an la sărbătoarea Sf. Ioan Iacob în data de 5 august, Seminarul Teologic din Dorohoi îşi serbează hramul de vară, oferindu-ne bucuria de a fi împreună în rugăciune şi mulţumire adusă lui Dumnezeu şi Sf. Ioan Iacob pentru cei care ne conduc, îndrumă și veghează, truditori, binefăcători, prieteni, colaboratori, susținători, elevi şi absolvenţi ai Seminarului dorohoian.

Fragmente din programul manifestărilor:

 MARȚI  04.08.2020
- orele 17.00 – Vecernia Mare cu Litie - oficiată de un sobor de preoţi în fruntea căruia se va afla pentru prima data în istoria ”Școlii de la Răscruci” – Înalt preasfințitul Părinte Dr. TEOFAN, Arhiepiscop al Iașilor și Mitropolit al Moldovei și Bucovinei – răspunsurile fiind date la strană de membri ai corului psaltic “AGNUS” al Seminarului dorohoian. 

Slujba se va oficia în aer liber, pe un podium special amenajat în fața clădirii internatului Seminarului, în str. Poștei nr. 14.

MIERCURI 05.08.2020
 - slujba va fi la Mănăstirea Crăiniceni începând cu ora 8:30- Sf. Liturghie fiind oficiată de Înaltpreasfințitul Părinte Dr. TEOFAN, Arhiepiscop al Iașilor și Mitropolit al Moldovei și Bucovinei.

Vă invităm să ne fiţi alături cât vă îngăduie timpul şi programul!

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web