Dorohoi News Logo

Orchestra „Mugurelul” va asigura acompaniamentul concurenților la Festivalul „Moștenite din bătrâni”, Vorona

Mostenite din batrani

Membrii Orchestrei de muzică populară „Mugurelul” a Clubului Copiilor Dorohoi își demonstrează încă o dată competențele dobândite în pregătirea artistică, de un nivel impresionant pentru o orchestră de copii și tineri. Și de această  dată, orchestra, coordonată de profesorul Marcel Dupu, va asigura acompaniamentul celor 24 de soliști vocali și instrumentiști înscriși la Festivalul - concurs de muzică populară „Moştenite din Bătrâni”, ediţia a XXXVI-a, Vorona, care va avea loc luni, 7 septembrie 2020, începând cu ora 16:00, pe scena special amenajată în curtea Centrului Cultural „Mihai Eminescu” Vorona.

În contextul pandemiei cu virusul SARS-Cov2, anul acesta, Festivalul-concurs „Moştenite din bătrâni” se adresează copiilor şi tinerilor interpreţi vocali şi instrumentişti ai cântecului popular moldovenesc din județul Botoșani.

Invitatul special al ediției de anul acesta este grupul „Fetele din Botoșani”, compus din Simona Mazăre, Iustina Irimia-Cenușă și Lorena Dupu-Andrișan, care vor evolua în încheierea programului de concurs, după recitalul Orchestrei „Mugurelul”.

Autor: DorohoiNews.ro

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web