Dorohoi News Logo

Codruţa Barariu reprezintă Dorohoiul în campania de susţinere a programului Let’s do it Romania!

letsdoitromania

Sâmbătă între orele 17:00-19:00 în incinta Teatrului „Mihai Eminescu” din Botoşani va avea loc un spectacol de susţinere al campaniei „Let’s  do it Romania!”. Această campanie urmăreşte să trezească interesul oamenilor pentru mediul în care trăiesc şi îşi doreşte să fie un punct de pornire în conştientizarea importanţei naturii în viaţa fiecăruia.

La eveniment sunt aşteptate tinere talente din judeţul Botoşani, copii şi adolescenţi care s-au remarcat pe la diferite festivaluri şi concursuri naţionale şi internaţionale. Şi-au anunţat prezenţa la activitate ariştii: Cosmin Agache, băiatul renumit deja pentru beatboxing care a făcut senzaţie, în primăvară, la emisiunea  “Românii  au talent”, Raluca Ursu, fetiţa de doar 10 ani, care anul acesta  a câştigat  trofeul la Festivalul Internaţional de Muzică “Slavianski Bazaar” din Belarus sau  copiii din grupul Cheia Sol, ce anul acesta au impresionat audienţele din ţară şi din străinătate.

Pentru dorohoieni evenimentul e notabil, întrucât oraşul este reprezentat la acest spectacol de Codruţa Barariu, care în acest an i-a cucerit cu vocea sa deosebită pe ruşi la festivalul “Micul Prinţ” de la Chişinău unde a ocupat locul I. (DorohoiNews.ro, Adriana D.)

Autor: DorohoiNews.ro

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web