Dorohoi News Logo

Seară de folk la CMC, Dorohoi

seara-folk

Joi în incinta Casei Municipale de Cultură (CMC) din Dorohoi va avea loc o nouă “Seară de folk”. Urmând tradiţia de fiecare joi, Nicu Anton şi membrii asociaţiei “Un ideal” pregătesc o seară de muzică bună, discuţii aprinse şi oferă un prilej de a forma prietenii. De la ora 20:00, toţi tinerii interesaţi de un asemenea eveniment sunt aşteptaţi cu mare drag de organizatori.

Singura cerinţă este aceasta: dacă vii trebuie să cânţi o melodie sau să convingi pe cineva să interpreteze o piesă pentru tine. Din câte am reuşit să aflăm, organizatorul acestor seri, Nicu Anton pregăteşte în curând o surpriză pentru toţi dorohoienii pasionaţi de note muzicale. Dat fiind că în curând va începe şcoala, mulţi dintre participanţii frecvenţi ai serii de folk nu se vor mai putea implica în această activitate aşa cum o puteau face pe timpul verii, de aceea şi pentru a le răsplăti efortul, organizatorul le pregăteşte ceva special.

„Nu pot la momentul actual să divulg despre ce este vorba, nu ar mai fi o surpriză. Pot spune doar că ne-am gândit la ceva frumos atât pentru copii, cât şi pentru dorohoieni”, ne-a declarat Nicu Anton de la CMC. (DorohoiNews.ro, Adriana D.)


Autor:DorohoiNews.ro

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web