Dorohoi News Logo

Crăciunul din suflet dă atmosfera de sărbătoare la Cinema Melodia

Cinema1

Dragi cinefili, în perioada 26-30 decembrie 2020 cinematograf Melodia vine cu o surpriză din partea lui Moș Crăciun: am dat startul campaniei „Crăciunul din suflet dă atmosfera de sărbătoare” prin care vă invităm să vizionăm  filme care ne oferă oportunitatea să ne reconectăm unii cu ceilalți și să trăim spiritul Crăciunului împreună.

Intrarea la film este liberă pentru toți cinefilii, însă din cauza situației pandemice vor fi disponibile maxim 100 de locuri per proiecție. Intrarea la film se va face cu 30 de minute înainte de începerea filmului. Filmele care vor rula sunt: „Elliot o poveste de Crăciun”, „Last Christmas” și „Gemini Man”. Cinematograful Melodia a luat măsurile necesare prevenirii virusului COVID-19. 

Proiecțiile de film vin la pachet cu un set de reguli. Accesul în incinta cinematografului se face cu respectarea de către participanți a distanțării de minimum 1,5 m, iar purtarea măștii de protecție este obligatorie. Publicul este încurajat să își dezinfecteze mâinile cu dezinfectantul avizat, care va fi pus la dispoziție la intrarea în incinta cinematografului, dar și la intrarea în sală. Vizionarea spectacolului este permisă numai cu păstratea locului individual în sală și a purtării măștii de protecție pe tot parcursul proiecției. Intrarea și ieșirea din locație se va efectua gradual, rând cu rând, astfel încât să nu se creeze aglomerație. În acest context rugăm spectatorii să respecte toate normele impuse!

Vă informăm că sala de cinema nu poate fi ocupată mai mult de 50% din capacitatea sa (maxim 100 de persoane). Programul de sărbători îl regăsiți pe pagina noastră de facebook Cinematograf Melodia Dorohoi, profilul nostru de instagram cinemamelodia, dar și în presa în locală. 

Vă așteptăm cu drag la cinema Melodia! #trezimcinematografia

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web