Dorohoi News Logo

Seara de folk a fost transformată ieri într-o seară de karaoke

chitara

Ieri începând cu ora 20:00 toţi tinerii pasionaţi de muzică folk trebuiau să se adune la Casa Muncipală de Cultură pentru o seară de bună dispoziţie şi voie bună. Însă deja au început să se vadă efectele apropierii şcolii, faţă de serile anterioare, joi CMC-ul nu era aşa de plin de glasuri cum a fost toată vara.

Mai mult din cauza faptului că interpreţii şi chitariştii, Alexandru Kvaşinski era plecat la Botoşani, iar Jon era plecat la Iaşi, fiecare cu treburile sale, organizatorul serilor de folk, Nicu Anton a trebuit să fie inventiv şi să transforme seara de folk într-o seară de karaoke.

Distracţia a început odată cu cei care au avut curajul să cânte după versurile afişate pe calculator. Talentaţi, mai puţin talentaţi, tinerii au interpretat diferite melodii şi au râs unii de alţii când melodia ce trebuia cântată a ajuns să fie "reinventată". Cu privire la activitatea de ieri, Nicu Anton ne-a declarat:
"Câteodată se întâmplă să apară şi situaţii de acest gen, ideea e să ştii ce să faci rapid ca să salvezi seara şi să oferi tuturor voie bună".  (DorohoiNews.ro, Adriana D.)

Autor: DorohoiNews.ro

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web