Dorohoi News Logo

Weekend cu spectacole în sala Teatrului „Vasilache”

teatrul vasilache

Weekend cu spectacole în sala Teatrului „Vasilache”… 50% din capacitatea sălii.

Vă invităm să vizionaţi și în acest sfârșit de săptămână, respectiv  în zilele de joi, 29 aprilie și vineri 30 aprilie, de la ora 18:00, iar sâmbătă  1 mai 2021, de la ora 11:00 la Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache” „Punguța cu doi bani” -  un spectacol dedicat celor mici.

Regia artistică este realizată de:  Valentin Dobrescu; scenografia îi aparţine lui:  Mihai Pastramagiu; muzica este compusă de:  Alin Macovei Moraru. 
  
În distribuţie Anamaria Chelaru, Alin Gheorghiu, Renata Voloşcu, Adelina Cojocariu, Marius Rusu, Florin Iftode. 

Mult îndrăgita poveste a moşului ce poftea la ouă şi dârzenia cocoşului care reuşeşte să adune avere pentru stăpânul lui are un final neaşteptat. Cum va recupera cocoşul punguţa cu doi bani rămâne să aflaţi vizionând spectacolul.

Spectacolul este recomandat copiilor peste 3 ani.

Preţul unui bilet este de 12 lei.

Biletele sunt puse în vânzare în ziua şi la locul desfăşurării spectacolului. Intrarea la spectacol se face cu o oră înaintea începerii acestuia. Numărul maxim de locuri în sala Teatrului „Vasilache” este de 84, dacă rata de incidență în municipiul Botoșani este  sub 1,50 ‰ de locuitori. Nu se fac rezervări la spectacolele organizate la sediu, locurile se alocă în ordinea sosirii spectatorilor, respectiv a intrării acestora în sală.
Vă rugăm să citiţi regulamentul cu măsurile ce se impun a fi respectate la spectacole!

Spectatorul prin achiziţionarea biletului de intrare la spectacol acceptă condiţiile de desfăşurare a acestuia, respectiv: măsurarea temperaturii, portul măştii, precum şi respectarea distanţării sociale.
Vă aşteptăm cu drag!

Până atunci… toate cele bune!

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web