Dorohoi News Logo

Începe festivalul Rock'n Iaşi

rock-in-concert-la-iasi

Având în vedere că mulţi dintre tinerii dorohoieni care urmează cursuri universitare învaţă la o facultate din Iaşi, e momentul ca dintre toţi aceştia, cei pasionaţi de muzică rock să afle că în două zile, adică de joi va începe cel mai îndrăgit festival de muzică "Rock'n Iaşi".

Ediţia de anul curent se anunţă a fi incendiară, vor concerta pe parcursul a trei, zile trupe din ţară şi străinătate. Vor fi prezenţi la eveniment: Napalm Death, Bucovina, Westfallia, Abnormyn Deffect, ALTAR, Luna Amară, Infected Rain, Umbra, No Antidote  şi mulţi alţii. Organizatorii au pregătit în acest an şi multe concursuri, un concurs de Metal pentru seara de joi, unul de Core pentru vineri şi unul de Alternativ pentru sâmbătă. Toate concertele se vor desfăşura la Casa de Cultură a Studenţilor din Iaşi, iar pentru cei care nu sunt din oraş organizatorii le pun la dispoziţie cazare în campusul Tudor Vladimirescu în camin T18. Preţul unei camere este de 17 lei pe noapte de persoană. Camerele sunt de 4 persoane.

În ceea ce priveşte biletele, vă puteţi lua abonament pe toată durata festivalului, acesta costă 40 de Ron sau puteţi cumpăra pentru fiecarea seară bilet de la intrare, aici preţul variază. Joi la seara METAL - 40 lei, seara CORE - 15 lei, iar seara de ALTERNATIV - 15 lei. Aşa că pasionaţi de rock sau dornici de o ieşire luaţi-vă bagajele şi la gară... (DorohoiNews.ro, Adriana D.)


Autor: DorohoiNews.ro

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web