Dorohoi News Logo

Vezi care sunt spectacolele lunii mai la Sala Teatrului din Dorohoi!

Spectacole_1

Vă așteptăm în luna mai, la Sala Teatrului Dorohoi, la o serie de spectacole de excepție:

VINERI, 7 MAI, ORA 19:00:  Stand Up Comedy Gabriel Gherghe & Edi Vacariu

De peste 9 ani pe scena de comedie si cu peste 10 milioane de vizualizari pe youtube, Gabriel Gherghe este unul dintre cei mai indragiti comedianti din Romania iar acum ajunge in orasul tau cu un nou spectacol, impreuna cu castigatorul sezonului 8 IUmor Edi Vacariu.

Biletele au fost puse in vânzare și pot fi cumpărate de la Cinematograf „Melodia”, sau online de pe iabilet.ro. Preț bilet: 35 de lei. Pentru rezervări și detalii: 0729 000 094.


VINERI, 14 MAI, ORA 19:00: Cerere în căsătorie, de A. P. Cehov 

Regia artistică şi ilustraţia muzicală: Mihai Donţu
Scenografia: Mihai Pastramagiu
Distribuţie:
Cezar Amitroaei
Silvia Răileanu
Dragoş Radu

A. P. Cehov surprinde inițiativa lăudabilă a lui Ivan Vasilievici Lomov, care dorește să se însoare cu fiica vecinului sau.

Însă, departe de romantismul și armonia care se presupune că ar trebui să guverneze un astfel de moment unic, cei doi potențiali miri se ceartă aprig din motive derizorii.

Ciocnirea personalităților lor puternice, crizele de ipohondrie ale pețitorului, încurcătura în care se găsește tatăl miresei și încercările sale disperate de a aplana rabufnirile celor doi tineri dau naștere unui comic de situație savuros.

Vă invitam, așadar,  la spectacol, pentru a afla deznodamantul acestei confruntări dinamice și originale!

Biletele au fost puse in vânzare și pot fi cumpărate de la Cinematograf „Melodia”,sau online de pe iabilet.ro. Preț bilet: 30 lei.

Pentru rezervări și detalii: 0729000094

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web