Dorohoi News Logo

Spectacole pentru copii, la Teatrul „Vasilache”, cu ocazia zilei de 1 iunie

afise teatrul vasilache 2020 noi (1)-page-002

Ziua de 1 iunie este un prilej de bucurie pentru toţi copiii,  micuţii aşteptând cu nerăbdare sărbătorirea acestei zile! Oferiţi-le o bucurie, oferiţi-le un spectacol de teatru pentru copii!

Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache” din Botoşani  a pregătit un program special micilor spectatori, astfel au fost programate două spectacole cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, ce vor fi susţinute în data de 1 iunie 2021, astfel:

- ora 11:00, spectacolul „Ursul păcălit de vulpe”, după Ion Creangă, în regia lui Valentin Dobrescu
- ora 18:00, spectacolul „Răţuşca cea urâtă”, de H. C. Andersen, regia de Valentin Dobrescu

Spectacolele reprezintă un cadou al Primăriei municipiului Botoșani, Consiliului Local Botoșani și al Teatrului pentru Copii și Tineret „Vasilache” micilor spectatori.

Aşadar intrarea copiilor este gratuită, în limita locurilor disponibile în sala de spectacole şi aşa cum prevede regulamentul cu măsurile ce se impun a fi respectate în sala de spectacole în condiţiile pandemice actuale.

Biletele, la preţul de 12 lei, pentru adulţii care însoţesc copii la spectacole, sunt puse în vânzare în ziua şi la locul desfăşurării spectacolului. 

Intrarea la spectacol se face cu o oră înaintea începerii acestuia. Numărul maxim de locuri în sala Teatrului „Vasilache” este de 84, dacă rata de incidență în municipiul Botoșani este sub 1,50 ‰ de locuitori.  Nu se fac rezervări la spectacolele organizate la sediu, locurile se alocă în ordinea sosirii spectatorilor, respectiv a intrării acestora în sală.

Vă rugăm să citiţi regulamentul cu măsurile ce se impun a fi respectate la spectacole!

Spectatorul prin achiziţionarea biletului de intrare la spectacol acceptă condiţiile de desfăşurare a acestuia, respectiv: măsurarea temperaturii, portul măştii, precum şi respectarea distanţării sociale.

Vă aşteptăm cu drag!

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web