Dorohoi News Logo

Spectacole pentru cei mici și pentru tineri la Teatrul Vasilache

afise teatrul vasilache 2020 noi (1)-page-007

Vă invităm la Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache”, să vizionaţi spectacolul „Tigrişorul Pietrek”, după  H. Januszewska, adaptare de Maria Baciu, în zilele de:
- joi, 24 iunie şi vineri, 25 iunie 2021, cu începere de la ora 18:00
- sâmbătă, 26 iunie şi duminică 27 iunie 2021, cu începere de la ora 11:00

Regia artistică Valentin Dobrescu, scenografia este semnată de Mihai Pastramagiu, muzica îi aparţine lui Constantin Panaite.

Din distribuţia spectacolului fac parte actorii: 
Renata Voloşcu, Florin Iftode, Marius Rusu, Pavel Petraşi, Adelina Cojocariu.
Spectacolul se adresează preşcolarilor şi şcolarilor.
Preț bilet 12 lei

De asemeni, sâmbătă, 26 iunie 2021, cu începere de la ora 18:00 în sala Teatrului pentru Copii şi Tineret „Vasilache” sunteți așteptați la spectacolul „Să nu ne răzbunaţi”, dedicat tinerilor şi  prezentat în cadrul STUDIOULUI DE TEATRU PENTRU TINERET. 

În distribuţie: Silvia Răileanu. Adaptare text de Ionuţ Poclid,  regia şi scenografia sunt semnate de Silvia Răileanu şi Mirela Nistor, Voce text: Cezar Amitroaei, Montaj şi procesare video – Florin Petrosceac.
Preţul unui bilet de intrare este 15 lei

Biletele sunt puse în vânzare în ziua şi la locul desfăşurării spectacolului. Intrarea la spectacol se face cu o oră înaintea începerii acestuia. Nu se fac rezervări la spectacolele organizate la sediu, locurile se alocă în ordinea sosirii spectatorilor, respectiv a intrării acestora în sală.

Vă rugăm să citiţi regulamentul cu măsurile ce se impun a fi respectate la spectacole!

Spectatorul prin achiziţionarea biletului de intrare la spectacol acceptă condiţiile de desfăşurare a acestuia, respectiv: măsurarea temperaturii, portul măştii, precum şi respectarea distanţării sociale.

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web