Dorohoi News Logo

Elevă de la Clubul Copiilor Dorohoi, participantă la Festivalul de Muzică Ușoară Techirghiol

Adelina Cusin

Astăzi, 26 iunie 2021, începând cu ora 19.30, in Piațeta 1 Decembrie 1918 din orașul Techirghiol, are loc secțiunea 16-25 de ani a Festivalului de Muzică Ușoară Techirghiol, ajuns anul acesta la ediția cu numărul XX.

În ceea ce privește juriul, și anul acesta va fi format din personalități marcante ale muzicii ușoare românești și membri ai Uniunii Compozitorilor și Muzicologilor din România: Viorel Gavrilă, Gigi Radulescu, Jolt Kerestely, Nicoleta Matei (Nico) si Nicolae Caragia.

Concurenții de la această categorie de vârstă vor cânta acompaniați de orchestra condusă de compozitorul Viorel Gavrilă.

Din Dorohoi participă în concurs Adelina-Dumitrița Cusîn care este elevă a Cercului „Muzică folk- muzică ușoară” de la Clubul Copiilor din anul 2009, cerc condus de prof. Paul-Ciprian Mihai. Adelina este laureată a multor concursuri de muzică ușoară, membră a Grupului Voces și a Grupului "Cuibul de fo(l)k" cu care a obținut multiple premii I și Trofee la concursurile la care a participat.

Festivalul poate fi urmărit în direct pe pagina de Facebook a Primăriei Techirghiol, începând cu ora 19.30.

La această secțiune s-au calificat în preselecții 12 concurenți din cei care au participat din întreaga țară, iar județul Botoșani este reprezentat de încă o concurentă, Codruța Barariu, fostă membră a Grupului Voces de la Clubul Copiilor Dorohoi.

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web