Dorohoi News Logo

Dorohoi: Trupa One 2 step organizează preselecţii

preselectie dans

Astăzi la ora 14:30 în incinta Casei Municipale de Cultură din Dorohoi, trupa de dans "One two step" organizează preselecţii pentru a-şi lărgi colectivul. Toate persoanele care sunt interesate să înveţe sau cele care ştiu deja paşi de dans pe ritm de vals şi latino sunt aşteptate.

La momentul actual trupa "One two step" are următoare componenţă: Acozmei Marina, Leancă Lavinia, Amarioarei Ştefan, Răuţă Silviu şi Vatamanu Cosmin. Formaţia nu activează de mult timp pe scena dansului, însă s-a făcut deja remarcată prin intermediul unui concurs la care a participat în luna mai. Atunci trupa a cucerit locul I la secţiunea de dans tematic din cadrul concursului "Cupa Dansului Botoşani 2011". Tinerii dorohoieni au dat dovadă de talent, seriozitate şi multă muncă, iar roadele lor au venit rapid prin premiul pe care le-au obţinut.

Astăzi prin preselecţia pe care o organizează, membrii trupei urmăresc să găsească noi talente cu care să îşi îmbunătăţească performanţele. Aşa că, dacă eşti pasionat de tans şi vrei să faci parte din echipa lor eşti aşteptat la CMC până la ora 16:00, ora la care se încheie audiţia. (DorohoiNews.ro, Adriana D.)

Autor: DorohoiNews.ro

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web