Dorohoi News Logo

Asociația IHTIS prezentă la Târgul ONG Botoşani

targul ong

Asociaţia IHTIS, alături de alte 29 de organizaţii botoşănene îşi va promova activitatea în cadul celei de-a doua ediţii a Târgului ONG Botoşani – organizat de Asociaţia B-Right Media, împreună cu Fundaţia Estuar – Filiala Botoşani şi Asociaţia Culturală „Vis de Artist” – în data de 25 septembrie – Parcul Mihai Eminescu din Botoşani – orele 10.00 – 20.00.

În a doua parte a zilei, începând cu ora 17.00, va avea loc un spectacol, în regia artistică a prof. drd. Cătălina Constantinovici, în cadrul căruia vor evolua reprezentanţii ONG-urilor participante, timpul maxim alocat fiecărei organizaţii în cadrul spectacolului fiind de 15 minute.

Alexandru Cozaciuc şi Roxana Poiană vor reprezenta Asociaţia IHTIS în cadrul spectacolului, în timp ce Ana-Maria Creţu şi Mihaela Mihăescu – preşedinta asociatiei  - vor întâmpina vizitatorii standului cu broşuri, cu invitaţia de a zăbovi UN MINUT IN FOTOLIU RULANT si cu rugamintea de a ne împărtăşi impresiile lor. Mesajul transmis astfel, fiind acela ca: Stând jos sau în picioare, oamenii simt, gândesc şi năzuiesc la fel, şi că fotoliul rulant nu ştirbeşte demnitatea nimănui.

Târgul ONG Botoşani este o activitate ce face parte din proiectul „Voluntari de Botoşani – Implicare pentru Dezvoltarea Comunităţii”, cofinanţat de Primăria şi Consiliul Local Botoşani. ONG-urile participante şi cei care vor evolua pe scenă vor primi diplome de participare. (DorohoiNews.ro)

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web