Dorohoi News Logo

În această săptămână vă invităm la o întâlnire cu Dodo… Elefănţelul curios!

Afis Elefantelul curios_1

Spectacolul „ELEFĂNŢELUL CURIOS” poate fi vizionat după următorul program:

- joi, 2 septembrie şi vineri, 3 septembrie 2021, de la ora 18:00;
- sâmbătă, 4 septembrie  şi duminică 5 septembrie 2021, de la ora 11:00.

„Elefănţelul curios” un spectacol muzical şi interactiv, de Valentin Dobrescu, după o idee de Rudyard Kipling este adresat copiilor mici şi nu numai!

Regia artistică este semnată de Valentin Dobrescu, muzica este compusă de Constantin Panaite, iar scenografia îi aparţine lui Mihai Pastramagiu. Din distribuţia spectacolului fac parte îndrăgiţii actori: Marius Rusu, Florin Iftode, Andrei Bordianu şi Anamaria Chelaru.

„Vă invităm să urmăriţi povestea unui pui de elefant, pe nume Dodo, care e foarte curios şi vrea să ştie tot ce e şi ce se întâmplă în jurul său.  O întrebare neobişnuită (ce mănâncă crocodilul la cină?) ajunge să îi pună viaţa în pericol. Cu toate că trece prin tot felul de întâmplări, concluzia este că totuşi e bine să fii curios.”, a declarat Valentin Dobrescu, regizor artistic.

Preţ bilet, 12 lei.

Biletele sunt puse în vânzare în ziua şi la locul desfăşurării spectacolului. Intrarea la spectacol se face cu o oră înaintea începerii acestuia. Nu se fac rezervări la spectacole, locurile se alocă în ordinea sosirii spectatorilor, respectiv a intrării acestora în sală. Vă rugăm să citiţi regulamentul cu măsurile ce se impun a fi respectate la spectacole!

Spectatorul prin achiziţionarea biletului de intrare la spectacol acceptă condiţiile de desfăşurare a acestuia, respectiv: măsurarea temperaturii, portul măştii, precum şi respectarea distanţării sociale.

Vă aşteptăm cu drag!

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web