Dorohoi News Logo

Invitație la evenimentele din cadrul Zilelor Municipiului Dorohoi în perioada 6-9 octombrie 2021

ZMD

Continuăm evenimentele lansate prin agenda culturală dedicată manifestărilor organizate cu ocazia sărbătoririi Zilelor Municipiului Dorohoi. Vă așteptăm în continuare să petreceți timpul liber alături de noi la o serie de evenimente pline de voie bună și distracție!

Program: 1-6 octombrie

- MIERCURI, 6 OCTOMBRIE, ORA 18:00, LA SALA TEATRULUI – Vă așteptăm la un extraordinar spectacol Aniversar, eveniment din cadrul Zilele Municipiului Dorohoi. Vă așteptăm, miercuri 06 octombrie 2021, ora 18:00, la Sala Teatrului din Dorohoi, la un regal muzical, prilejuit de o mare sărbătoare „Zilele Municipiului Dorohoi”.

Veți avea parte de un  spectacol artistic extraordinar susținut de:
- Muzică ușoară și folk, coordonator prof. Paul Ciprian-Mihai,
- Ansamblul folcloric „Mugurelul – Mărgineanca”, conducere muzicală prof. Marcel Dupu și coregrafie prof.  Valentin Rău.
- Invitați de onoare: Fetele din Botoșani.

- JOI,  7 OCTOMBRIE, ORA 18:00, LA CINEMATOGRAF MELODIA – Vă așteptăm la un super concert susținut de cei mai talentați dorohoieni: „MelodiaShow”. Spectacolul se va lansa sub un alt concept, dând viață unui nou capitol al Dorohoiului: o nouă poveste construită de oameni, de muzică și de felul în care ne unește pe toți. Haideți să facem petrecerea aceasta una de neuitat!

- SÂMBĂTĂ, 9 CTOMBRIE, ORA 10:00, ÎN SALA DE ȘEDINȚE A PRIMĂRIEI MUNICIPIULUI DOROHOI – Va avea avea loc conferința „Dorohoiul străvechi vatră culturală” și lansarea cărții „Dorohoiul secolului al XIX”, unde vor participa o serie de invitați de seamă.

- SÂMBĂTĂ, 9 OCTOMBRIE, ORA 14:00, LA CINEMATOGRAF „MELODIA” - Vă așteptăm la avanpremiera episodului 1 din serialul 6ASE, sezonul II, unde vă puteți întâlni cu actorii din film și de asemenea veți avea parte de un super concert cu gașca 6ASE: Bibi, Antonio Pican, Erica Moldovan, Cezara Cristescu, Ion Paladi, Vlad Baba și mulți alții. Va avea loc o sesiune de autografe, și o sesiune de Q&A.

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web