Dorohoi News Logo

Premii importante obținute de copii din Dorohoi la Festivalul Național „Ziua zâmbetului de copil” - FOTO

Trofeul Festivalului Ziua zambetului de copil

Elevi de la Cercul Muzică folk-muzică uşoară de la Clubul Copiilor Dorohoi coordonaţi de prof. Paul-Ciprian Mihai au participat la Piatra Neamţ la a XI-a ediţie a Festivalului Concurs Internaţional „Ziua zâmbetului de copil”.

MARELE TROFEU al festivalului a ajuns anul acesta la Dorohoi, fiind obţinut de Adelina-Dumitriţa Cusîn (18 ani). Ea este elevă a Cercului Muzică folk-Muzică uşoară de la vârsta de 6 ani, făcând parte din grupurile Junior, apoi VOCES. În ultimii ani a fost membră a Grupului „Cuibul de fo(l)k” cu care a obţinut numeroase premii şi trofee în cadrul concursurilor de profil. În această vară Adelina a obţinut şi Trofeul Festivalului Naţional „Dăm folk” desfăşurat la Bicaz. 

La festivalul de la Piatra Neamţ au participat şi Carina-Teodora Borcea care a obţinut Trofeul categoriei sale de vârstă, Bianca Apostol – Trofeul categoriei de vârstă, Emma-Gabriela Stan – Premiul II şi Camelia Chelariu – Premiul III.

Dorohoienii Mirela şi Paul Ciprian Mihai coordonează şi copiii de la Atelierul de voce şi teatru MELLODY Botoşani, care s-au întors de la acest festival cu frumoase distincţii: Ioana Chiru (5 ani) – Premiul I, Iulia Viţelaru-Tudosă (6 ani) – Premiul II, Maia Grosu (7 ani) – Premiul I, Ioana-Maria Dupu (11 ani) – Premiul II, Ana-Maria Bendiac (12 ani) – Premiul I la secţiunea muzică uşoară şi Premiul II la secţiunea folclor, Roberta Rizac (17 ani) – Premiul II, Flavia Lesuc (18 ani) – Premiul II.

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web