Dorohoi News Logo

Am pornit a colinda - Fetele din Botoșani au lansat un colaj de colinde – VIDEO

Fetele din Botosani

Cunoscutele artiste „Fetele din Botoșani” au pornit la colindat, astfel Simona Mazăre, Lorena Dupu și Iustina Irimia au scos un colaj de colinde - „Am pornit a colinda (COLAJ)”. Piesa a fost publicată pe canalul de youtube unde are peste 10.000 de vizualizări la doar 15 de ore de la lansare.

„Iată-ne din nou în această perioadă a anului mult îndrăgită și așteptată de toată lumea, când colindele au prioritate peste tot: fie în mediul online, fie în casele și sufletele noastre. Nu puteam să nu marcăm și noi această perioadă cu realizarea unui material specific, pe care vi-l oferim cu tot dragul. Anul acesta ne-am gândit să venim în fața voastră cu un scurt colaj de colinde, într-o altă abordare decât cea cu care v-am obișnuit până acum. Faptul că avem un look puțin diferit nu înseamnă că ne-am îndepărtat de costumul popular autentic, că-l denigrăm sau că nu-l respectăm. Credem că această versiune interpretativă impune un alt fel de apariție din punct de vedere stilistic și aceasta ne-a fost ideea. Speră să vă fie și vouă plăcută și interesantă!”, au declarat artistele. 

Dacă colindele 2 și 3 fac parte din repertoriul general de colinde românești de largă circulație, prima le aparține, fiind creată de Simona Mazăre (linie melodică, text, aranjament). (Andrei B.)

Vezi video, Click AICI! - https://www.youtube.com/watch?v=qIily_Ysjck&list=WL&index=5

Autor: DorohoiNews.ro

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web