Dorohoi News Logo

Elevii Seminarului „Sf. Ioan Iacob” Dorohoi vestesc Nașterea Domnului – „Primiți colinda noastră?” - VIDEO

Cor

Din inima Dorohoiului, în aceste zile speciale, răsună glasuri, imnuri și cântări, interpretate de elevii Seminarului Teologic Ortodox „Sfântul Ioan Iacob” din Dorohoi, care vestesc Nașterea Domnului Iisus Hristos.

Postul Crăciunului este un prilej de bucurie, de armonie și comuniune în casele românilor de pretutindeni. Pe lângă mult așteptata bucurie a revederii cu cei dragi în sânul fiecărei familii, trebuie să ne amintim și de însemnătatea nașterii pruncului Iisus în ieslea din Betleem. Cei mai apropiați și în măsură să vă aducă acum mai aproape de Hristos sunt tinerii, care, prin glasul lor și prin cântările specifice, vă colindă pentru a vă bucura, pentru a continua tradiția și pentru a aduce în casele dumneavoastră vestea cea bună a nașterii Domnului. 

Elevii și cadrele didactice de la Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Ioan Iacob" din Dorohoi, vă invită mai aproape de Dumnezeu și de Fiul Născut în ieslea Betleemului. Corul HARIS, Corul AGNUS și Grupul vocal SIMBOL dirijate de Prof. Răzvan Gabriel Sarafim, precum și corul SFÂNTA PARASCHEVA, dirijat de tânărul Ștefan Teodor Apetrei, elev în clasa a XI-a, vă prezintă un colaj de colinde ortodoxe.

Aducem mulțumiri echipei New Perspective of Art, prietenilor noștri Dragoș Buchi și Cosmin Gorgan pentru montajul și imaginile de înaltă calitate, mulțumiri pentru găzduire Părintelui Ionuț Ștefan Apetrei și pentru toată susținerea Părintelui Director Petru-Georgel Chichioacă.

Crăciunul să fie și să rămână bucurie Sfântă în viața și în casele dumneavoastră! 

Primiți colinda noastră?

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web