Dorohoi News Logo

Festivalul de datini și obiceiuri de iarnă la Dorohoi: Vezi programul din 31 decembrie 2021!

Traditii si Obiceiuri

Iarna aduce cu ea, pe lângă admosfera magică și datinile de iarnă, care au o semnificație aparte, în funcție de zonă. Vineri, 31 decembrie 2021, în fața primăriei municipiului Dorohoi va avea loc Festivalul de Datini și Obiceiuri de Iarnă, unde vor fi prezente șase formații, după cum urmează: Ansamblul Stejărelul - George Enescu, Banda Trestiana, Banda Satu-Nou, Banda Broscăuți, Banda Plevna și Banda Olinescu.

În ultima zi a acestui an, piațeta primăriei municipiului Dorohoi va răsuna de cele mai frumoase urături și obiceiuri tradiționale specifice acestei zone. Festivalul de Datini și Obiceiuri de Iarnă, organizat de Primăria Municipiului Dorohoi prin Centrul Național de Informare și Promovare Turistică, va începe vineri, de la ora 16:00 și se va încheia la ora 19:00 cu un spectaculos foc de artificii.

Evenimentul se va organiza respectând prevederile HG nr. 1242/08.12.2021, privind prelungirea stării de alertă. Pentru o bună desfășurare a evenimentului toți spectatorii sunt rugați să poarte mască de protecție și să respecte măsurile de prevenire a răspândirii infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2.

Ne vedem pe 31 decembrie 2021 la Festivalul de Datini și Obiceiuri de Iarnă din Dorohoi!

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web