Dorohoi News Logo

Muzeul Județean Botoșani: „Martie, între arhaic și contemporan”

Afiș-Martie_între_arhaic_și_contemporan_1

Muzeul Județean Botoșani, Secția de Artă Plastică – Etnografie, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Botoșani desfășoară proiectul educațional intitulat „Martie, între arhaic și contemporan”, în perioada 25 februarie – 8 martie 2022.

Având în vedere multitudinea de evenimente pe care atât satul tradițional, cât și societatea urbană contemporană le asociază cu perioada de început a primăverii, activitatea noastră își propune să aducă în fața iubitorilor de valori autentic românești informații și tehnici de lucru ale mărțișoarelor. Pentru cei care se simt mai apropiați de sărbătorirea contemporană a mamei, propunem un scurt istoric al Zilei Internaționale a Femeii și posibilitatea realizării de felicitări dedicate acestei ocazii.

Activitatea se va desfășura la Muzeul de Etnografie Botoșani (B-dul M. Eminescu, nr. 50), cu participarea a doar câte unui colectiv de elevi/serie, respectând normele de protecție sanitară în vigoare.

Pentru evitarea blocajelor, alocăm fiecărui grup câte o oră și desfășurăm activitatea pe baza programărilor la numărul de telefon: 0231.515.506. 

În zilele lucrătoare, programul cu publicul va fi între orele 8.00-16.00, iar în zilele de sfârșit de săptămână, în intervalul orar 9.00-17.00.

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web