Dorohoi News Logo

Seară de concert cu FUEGO la Festivalul „Marțișor Dorohoian” 2022 – VIDEO/FOTO

Fuego MD 2022_07

Pe data de 11 martie 2021, la Sala Teatrului, în Dorohoi, a avut loc cea de-a XXXVIII-a ediție a Festivalului Național „Marțișor Dorohoian”. Anul acesta festivalul s-a încheiat cu un spectacol excepțional susținut de Fuego (Paul Surugiu).

Dorohoienii au cântat alături de Fuego de-a lungul serii, fredonând celebre melodii precum „Primăvara”, „Fericire”, „Cât de frumoasă ești femeie” și multe altele.

În final, Fuego a răspuns unor întrebări pentru Dorohoi News:
D.N.: Ce parere aveți despre publicul dorohoian?
Fuego: „E un public frumos, spectatorii din Dorohoi au ureche muzicală. E un public care știe să aprecieze muzica și am văzut că ei cântau atât de frumos cu mine, am avut senzația că e un cor de profesioniști, dar erau spectatorii. Contează foarte mult să ai în oraș oameni cu auz, oameni talentați și mi-a făcut mare plăcere.”

D.N.: Care sunt cele mai semnificative momente din viața unui artist ca dumneavoastră?
Fuego: „Cred că singurele momente în care eu mă simt împlinit sunt cele de pe scenă. Nu știu ce m-aș face fără muzică, muzica e viața mea. Cred că dacă nu aș cânta, nu aș putea să trăiesc. Astăzi unii se nasc artiști peste noapte, eu m-am născut de copil cântând, de la vârsta de 3-4 ani.”

Cu siguranță momentul acesta a fost un mărțișor special atât pentru dorohoieni, cât și pentru artiștii prezenți, marcându-se astfel, un important eveniment al primăverii pe care trebuie să-l păstrăm în suflet, făcându-l să înflorească tot anul. (Sofia C. și Raluca B.)

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web