Dorohoi News Logo

Trofeul Festivalului „Mărțișor Dorohoian” a fost câștigat de botoșăneanca Todireanu Karina-Ioana - FOTO

Castigatoare DH_09

Trofeul festivalului a ajuns la Todireanu Karina-Ioana din Botoșani, această tânără artistă impresionând profund publicul și juriul cu prestația sa emoționantă. Botoșăneanca și-a revendicat premiul râvnit și a fost întâmpinată pe scenă de doamna muzicii ușoare din Republica Moldova, Anișoara Puică.

Tănăra artistă, Todireanu Karina Ioana, a impresionat publicul și juriul cu prestația ei  emoționantă. Dincolo de oportunitatea de a revendica premiul valoric al concursului, Trofeul va reprezenta pentru tânara artistă o rampă de lansare în cariera sa.

În calitate de câștigătoare a festivalului, tânara concurentă a răspuns la câteva întrebări:

DorohoiNews: Cum te simți după acest concurs? Ai avut emoții?
Karina: Mă simt foarte bine pentru că, cum altfel se poate simți un concurent care a urcat pe scena de la Dorohoi? Mai ales că am obținut marele Trofeu al acestui festival drag sufletului meu, întrucât vin aici de când eram foarte mică, de pe la 7 sau 8 ani. Anul acesta am venit cu gândul să dau tot ceea ce am mai bun pe scenă, să cânt foarte bine. Premiile nu au contat pentru mine, însă acesta este unul de suflet, deoarece este aici, în Botoșani, orașul în care m-am născut. Dorohoiul ocupă un loc special în sufletul meu.

DorohoiNews: Te-ai fi așteptat că vei câștiga în această seară?
Karina: Nu m-am așteptat. După cum spuneam, am fost de mulți ani aici și am obținut premii, dar iată că de data aceasta plec cu marele trofeu.

DorohoiNews: Cum au fost pregătirile pentru concurs?
Karina: Pregătirile pentru concurs au fost intense, la fel pentru oricare alt concurs la care am participat până acum. În spatele unui artist, în spatele unui concurent care urcă pe scenă, există ore de muncă, lacrimi, emoții, poate uneori și dezamăgiri, dar toate te fac mai puternic și te aduc într-un punct în care te fac să ajungi omul care ești astăzi.

DorohoiNews: Ce mesaj ai pentru viitorii concurenți?
Karina: Le doresc tuturor success și să îndrăznească să urce pe scenă, să vină la Dorohoi, deoarece este un sentiment extraordinar. Este un public și un juriu extraordinar și să nu se descurajeze în momentul în care pleacă acasă fără premiu sau, poate, cu un premiu mai mic. (Alexandra C. și Teodora F.)

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web