Dorohoi News Logo

Dorohoi: Cenaclul Editor si-a reluat activitatea culturala

Cenaclul Editor 1

Recent, Casa Municipala de Cultura Dorohoi a gazduit intalnirea saptamanala a membrilor Cenaclului « Editor », care isi va desfasura activitatile in viitor, cu sprijinul primariei orasului, dar mai ales echipei organizatoare : prof. dr. Ciprian Voloc, Nicu Anton, prof. Corneliu Drescanu, prof. Bara Abdulbaki.  Prima reuniune a noului ciclu de dezbateri si « dezvoltari » literare a inclus prezentari si lectura a unor povestiri din creatia autorului de origine irakiana Bara Abdulbaki.

˝Sedintele literare  si demersurile culturale ale cenaclului isi vor adauga noi teme, extinzandu-si aria de preocupari, avand astfel sansa ca acesta, sa devina unul dintre cele mai atractive forme de exprimare  cultural-artistice in viata Dorohoiului. De cativa ani, Cenaclul « Editor » creste in importanta, evenimentele sunt selectionate cu mare atentie si cu un gust exersat, tinta lor culturala e inalta, cu impact si in prezentele la intalniri de profil botosanene˝, a precizat Nicu Anton, reprezentantul Casei Municipale de Cultura Dorohoi.

Urmatoarea intalnire, care va avea loc marti, 11 octombrie 2011, incepand cu ora 16 : 00, va include lansarea volumului de poezie « Cafea cu zambet de rebela » ce poarta semnatura elevei Ana Maria Gibu. (DorohoiNews.ro)

Autor: DorohoiNews.ro

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web