Dorohoi News Logo

Vezi ce filme vor rula la Cinema „MELODIA” Dorohoi, în săptămâna 27 mai – 2 iunie – FOTO

Cinema

Filme de acţiune, animaţie, actiune dar şi thriller, este oferta cu care Cinematograful Melodia vine în această săptămână. Biletele pot fi rezervate la numărul de telefon: 0729000094.

Top Gun: Maverick
 
Regia: Joseph Kosinski
Cu:  Tom Cruise, Jennifer Connelly, Val Kilmer
Gen film: Acţiune Dramă
Durata: 131 minute
Premiera in Romania: 27.05.2022

După mai mult de 30 de ani în armată ca unul din cei mai buni aviatori, Pete Mitchell se întoarce acolo unde a început, dar cu misiunea de a-și pune în slujba celor nou recrutați abilitățile sale extraordinare de pilot de teste, chiar dacă asta înseamnă să nu avanseze în rang, așa cum ar fi meritat.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Regia: Sam Raimi
Cu:  Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Rachel McAdams, Chiwetel Ejiofor
Gen film: Acţiune Aventuri Fantastic SF Thriller 
Durata: 126 minute
Premiera in Romania: 06.05.2022

Doctorul Stephen Strange folosește o vrajă interzisă care deschide poarta către Multivers și inclusiv către o versiune alternativă a lui însuși, iar amenințarea adusă de acest eveniment pare prea mare chiar și pentru puterile combinate ale lui Strange, Wong și Wanda Maximoff.

Fabrica de Vise

Regia: Kim Hagen Jensen, Tonni Zinck
Cu:  Rasmus Botoft, Emilie Koppel, Martin Buch
Gen film: Animaţie Aventuri Comedie Dramă Familie Fantastic
Durata: 81 minute
Premiera in Romania: 27.05.2022

Mina face uz de nou-căpătata ei abilitate de a crea și de a controla visele celorlalți pentru a-i da o lecție de viață nesuferitei ei surori vitrege.

Downton Abbey: A New Era 

Regia: Simon Curtis
Cu:  Michelle Dockery, Hugh Bonneville, Laura Carmichael, Jim Carter
Gen film:  Dramă Romantic Dragoste
Durata: 125 minute
Premiera in Romania: 13.05.2022

Multipremiatul cineast Julian Fellowes ne prezintă evenimentul cinematografic al anului - Downton Abbey: O nouă eră.
Revenirea mult-așteptată în cinematografe a fenomenului global reunește distribuția iubită în povestea călătoriei neașteptate, dar nu mai puțin grandioase, în sudul Franței pentru a dezvălui misterul vilei proaspăt moștenite de contesa văduvă.

FireStarteR

Regia: Keith Thomas
Cu:  Zac Efron, Ryan Kiera Armstrong, Sydney Lemmon
Gen film: Dramă Horror SF Thriller 
Durata: 94 minute
Premiera in Romania: 13.05.2022

Într-o nouă adaptare a thrillerului clasic al lui Stephen King de la producătorii filmului The Invisible Man, o fată cu puteri pirokinetice extraordinare luptă pentru a-și proteja familia, dar și pe ea însăși, de forțele sinistre care încearcă să o captureze și să o controleze.
De mai bine de un deceniu, părinții Andy (Zac Efron - Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile; The Greatest Showman) și Vicky (Sydney Lemmon - Fear the Walking Dead, Succession) au fugit, disperați să-și ascundă fiica, Charlie ( Ryan Kiera Armstrong - American Horror Story: Double Feature, The Tomorrow War) de o agenție federală secretă care vrea să-i folosească darul fără precedent de a crea foc într-o armă de distrugere în masă.
Andy a învățat-o pe Charlie cum să-și dezamorseze puterea, care este declanșată de furie sau durere. Dar pe măsură ce Charlie de apropie de 11 ani, focul devine din ce în ce mai greu de controlat. După ce un incident care dezvăluie locul unde se afla familia, un agent misterios (Michael Greyeyes - Wild Indian, Rutherford Falls) este trimis să vâneze familia și s-o prindă pe Charlie odată pentru totdeauna. Dar Charlie are alte planuri...

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web