Dorohoi News Logo

„De la Prut la Dorohoi”: Lorena Dupu și-a lansat primul album de muzică populară

Lorena Dupu CD_2

Dorohoianca Lorena Dupu și-a lansat primul album de muzică populară intitulat „De la Prut la Dorohoi”. „Muzica pornește de la inimă și se adresează inimilor.” (George Enescu)

Tânăra artistă mărturisește că toți pașii pe care i-a parcurs de la începutul carierei, cu încercări, experiențe, toți au contat și au contribuit la dezvoltarea sa personală și profesională. 

„Gândurile mele de recunoștință sunt îndreptate către tatăl meu, prof. Marcel Dupu, dirijorul Orchestrei „Mugurelul", care, sub atenta lui îndrumare, am reușit să pătrund tainele acestei lumi minunate, a muzicii populare.

Devotamentul, profesionalismul, harul, pasiunea, dăruirea, toate acestea au constituit, pentru mine, un exemplu demn de urmat. 

Acest material este realizat din suflet și se adresează sufletelor. Mulțumesc tuturor celor care au contribuit la împlinirea visului  de a  avea un material discografic, în special regretatului maestru Ioan Cobâla, pentru care simt o eternă recunoștință și prețuire pentru  liniile melodice și a orchestrațiilor, un material valoros aparținând arealului folcloric botoșănean!

Alese mulțumiri adresez și maestrului Nicolae Botgros pentru realizarea acompaniamentului de către Orchestra „Lăutarii” din Chișinău!” a declarat artista.

Începând cu săptămâna viitoare, CD-ul se găsește și pe Emag, în unele benzinării sau direct la artistă.

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web