Dorohoi News Logo

Invităm copiii creștini din Dorohoi în „Tabăra din Pridvorul Satului” (16-18 august 2022)

1

„Pentru o educație creștinească corectă sunt necesare 3 lucruri: în primul rând puține cuvinte, în al doilea rând multe exemple și în al treilea rând mai multă rugăciune” (Sf. Paisie Aghioritul). 

În perioada 16-18 august 2022. Parohia „Învierea Domnului” din Dorohoi organizează o tabără pentru maxim 100 de copii cu vârste între 6-18 ani din municipiu, cu binecuvântarea Înalt Preasfințitului Mitropolit TEOFAN și cu ajutorul tinerilor voluntari ATOR Iași. 

Obiectivul principal al „Taberei din Pridvorul Satului” este acela de a oferi copiilor o experiență vie a relației lor cu Dumnezeu și cu semenii. în spațiul credinței ortodoxe într-un mediu natural, recreativ și educativ. Atelierele de cunoaștere, cele sportive și spirituale îi vor ajuta pe copii să descopere sensuri noi ale lumii din exteriorul și din interiorul lor astfel încât experiențele trăite să devină surse de învățare.

Tabăra va începe cu Sfânta Liturghie în Biserică și se va finaliza cu un foc de tabără în natură. Intre cele doua activități copiii vor învăța împreună să se roage, să se ajute între ei, să comunice frumos, să se joace armonios, să colaboreze în echipe, să își facă prieteni noi, și să exerseze abilități nou învățate, într-un mediu relaxat, organizat și necompetitiv. 

Înscrierile se fac la preotul paroh Ciprian MUNTEANU (organizatorul taberei), tel 0747335891. 

Data limită de înscriere 15 august 2022. Taxa de participare 50 lei. Activitățile programate încep dimineața la 8 și se termină seara la 20, masa de prânz este oferită de organizatori.

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web