Dorohoi News Logo

Teatrul „Vasilache” Botoșani vă invită la deschiderea stagiunii teatrale

Afis Ursul pacalit de vulpe 2019

Din cauza unor defecțiuni de natură tehnică suntem nevoiți să schimbăm spectacolul programat.

Aşadar, vă invităm la deschiderea stagiunii teatrale să vizionaţi în zilele de joi, 1 septembrie 2022, de la ora 18:00, sâmbătă, 3 septembrie 2022, de la ora 11:00 şi duminică 4 septembrie 2022, de la orele 11:00 și 12:30 spectacolul „Ursul păcălit de vulpe”, după Ion Creangă; dramatizare scenică şi adaptare Valentin Dobrescu; Regia: Valentin Dobrescu; Scenografia: Mihai Pastramagiu; Muzica: Mihaela-Doina Macovei-Moraru.

Din distribuția spectacolului fac parte actorii: Florin Iftode, Marius Rusu, Renata Voloșcu, Andrei Bordianu, Oana Asofiei şi Pavel Petraşi.

„A fost odată… un urs care, păcălit fiind de vulpe, a rămas fără coadă. Scurtă şi simplă  povestea, dar povestită de urmaşul ursului păcălit, are cu totul altă savoare.

Veniţi alături de el şi vă veţi distra pe cinste!” (Valentin Dobrescu, regizor artistic).

Spectacolul „Ursul păcălit de vulpe”, prezentat în anul 2012 la Festivalul Teatrelor de Păpuşi şi Marionete, ediţia a XI-a, organizat de Teatrul de Păpuşi „Puck” din Cluj–Napoca a fost distins cu Premiul pentru mânuire acordat d-nei Aurica Dobrescu pentru personajul „vulpea”.

Recomandat preșcolarilor și școlarilor mici.

Preţ bilet 15 lei.

Biletele pentru spectacolele Teatrului „Vasilache”  se pot achiziţiona de la sediul instituţiei, de marţi şi până vineri, între orele 10:30 şi 12:30, dar şi înainte de începerea fiecărui spectacol, în limita locurilor disponibile.

Accesul în sala de spectacole se face cu o jumătate de oră înainte de începerea spectacolului.

Vă aşteptăm cu drag!

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web