Dorohoi News Logo

Eveniment festiv – 615 ani de la prima atestare documentară a Municipiului Dorohoi

a32e7262-9db5-4349-86bf-133158dab2be

JOI, 6 OCTOMBRIE 2022 se împlinesc 615 ani de atestare documentară a Municipiului DOROHOI. 

Pentru a sărbători această zi, va avea loc evenimentul festiv ”CĂRȚI ȘI DOROHOIENI – 615 ANI”, manifestare culturală organizată de editura Prospexi, reprezentată de domnul director Pogoreanu Doru, în colaborare cu Asociația Națională Cultul Eroilor ”Regina Maria” - filiala Botoșani, Casa Municipală de Cultură Dorohoi, Biblioteca Municipală Dorohoi și Centrul Național de Informare Turistică Dorohoi.

Evenimentul va avea loc în incinta Cinematografului Melodia la ora 11:00. 

Invitații evenimentului vor fi domnul Adrian Timofte, domnul Ioan Burlacu, doamna Elena Condrei și doamna Lucia Locusteanu – dorohoieni dedicați și pasionați de tainele scrisului. 

Pe lângă cărțile autorilor dorohoieni, veți putea admira expoziția de cartofilie a Luminiței Anisia, dar și sunetele melodioase ale Cvartetului de coarde “Royal” din Suceava.

Vă așteptăm să vorbim despre clipă și despre timp, despre felul în care Dorohoiul a prins forma pe care am imprimat-o de-a lungul vremii. Zâmbete în împrejurări festive, cărți, volume, forme armonioase, imagini ce ne vor emoționa pentru că aparținem prin naștere și educație Dorohoiului!

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web