Dorohoi News Logo

Sesiune de teatru la Dorohoi: Dorohoienii s-au delectat cu piesa „Terapie în 3”

Teatru_2

Sala Teatrului din Dorohoi a găzduit miercuri, 19 octombrie, ora 19:00, piesa de teatru intitulată „Terapie în 3” în regia lui Radu Gabriel, cu Luminița Bucur, Maria Radu și Oleg Apostol. Orice căsnicie poate fi salvată, dar întotdeauna e nevoie de… trei și de o rețetă anume a succesului. Se ia o soție nefericită, un soț nehotărât și un psiholog nonconformist.

Comedia „ Terapie în 3” reprezintă una dintre cele mai moderne experiențe teatrale românești. Piesa este o erupție de ironie si umor pur, personajele etalându-și, pline de încantare, strategia posesivității în comportamentul față de celalalt partener.

Farmecul spectacolului a fost oferit de chimia dintre actorii principali, de replicile amuzante care stârnesc în mod inevitabil hohote de râs, dar și de povestea despre greșelile unei căsnicii. Piesa a reușit să-i țină pe spectatori în suspans pe tot parcursul celor două ore, datorită unor dialoguri inteligent construite și ale evenimentelor neprevăzute care se succed. 

Distribuția a mulțumit dorohoienilor pentru participarea la spectacolele organizate sau promovate de Rotari Entertainment. Maria Radu a avut si alte prestații la Dorohoi în trecut, promițând sa vină în continuare, oferind o experiență artistică menită să lumineze seara spectatorilor. (Tatiana M.)

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web