Dorohoi News Logo

Eternitate și vitalitate - Spectacolul Crăciunul Reginei 2022 - FOTO

Craciun16

Colindele, urăturile și cântecele recitate de glasurile dulci ale elevilor liceului „Regina Maria” au topit inima spectatorilor in cadrul evenimentului „Crăciunul Reginei”, pe 22 Decembrie. 

Pe scena sălii de teatrului, elevii liceului au transmis sentimente puternice prin mesaje muzicale, scenografice, coregrafie și vestimentație. Interpretările elevilor au făcut ca dragostea si căldura sufleteasca sa apară in ochii elevilor, părinților și profesorilor. 

Anul acesta, introducerea în spiritul de sărbătoare a fost făcut de către grupul vocal organizat de dl. prof. Șoptica. Povestea a continuat cu o frenezie de Crăciun interpretata in pași de vals de către doi talentați reginiști apoi, am fost introduși într-o fantastica lume a instrumentelor cu trupa Rock Break. Momentele artistice au continuat să apară. Au urmat de doua momente scenografice ce au făcut spectatorii să râdă cu mare poftă, un moment de coregrafie contemporană menit să transmită emoție și sa demonstreze conexiunea speciala dintre tineri apoi, ansamblul de dansuri populare a adus tradiția pe scena. Spectacolul „Crăciunul Reginei" a avut parte de o mulțime de momente muzicale interpretate de elevii liceului cât si de corul liceului dirijat de dna. prof. Gușulei. La final, publicul a fost urat de Consiliul Școlar al Elevilor, conform tradițiilor din zonă.

Reginiștii au interpretat toate aceste momente cu pasiune, bucurie, seriozitate și profesionalism pentru a transmite mai departe sentimentele magice ale Crăciunului. Conduși de aceste idei și gânduri, elevii au sărbătorit împreună. (Victoria D.)

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web