Dorohoi News Logo

Finanțare pentru proiectul cultural „Seri Eminesciene – muzică, film, poezie şi arte plastice”

seri eminesciene

Asociaţia Grupul de Acţiune Locală „Valea Başeului de Sus”, în parteneriat cu Memorialul Ipoteşti – Centrul Naţional de Studii „Mihai Eminescu”, a obţinut anul acesta, prin intermediul Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), finanţare pentru proiectul cultural „Seri Eminesciene – muzică, film, poezie şi arte plastice”. Activitatea se va înscrie în continuarea Festivalului de Folk „Seri melancolice eminesciene”, aflându-se, astfel, la a XIV-a ediţie.

Proiectul, singurul de acest gen din regiune, se va desfăşura în localităţile Ipoteşti și Săveni şi va include activităţi destinate copiilor şi tinerilor cu implicarea muzicienilor, scriitorilor şi artiştilor plastici.

Cu această ocazie, joi, 20.04.2023, ora 12:00, la Memorialul Ipoteşti – Centrul Naţional de Studii „Mihai Eminescu”, în sala Horia Bernea va avea loc conferinţa de presă cu ocazia lansării proiectului.

Precizăm că la dispoziția presei va fi pus un microbuz pentru deplasarea până la Ipotești, microbuz care se va afla la ora 11:30 în parcarea Consiliului Județean Botoșani.

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web