Dorohoi News Logo

Sabrina Aiacoboaie, ibăneșteanca ce dă voce folclorului autentic

Sabrina Aiacoboaie

Cu emoţie, o poveste surprinzătoare și un cântec de suflet s-a prezentat domnișoara Sabrina Aiacoboaie duminică, la cel mai mare talent-show de folclor din România. „Vedeta populară” este un program exclusiv muzical, amplu și complex, care își propune să lanseze noi talente în folclorul muzical, o nouă generaţie de vedete şi să readucă în prim plan valorile culturii tradiţionale româneşti.

Aseară, în ochii juraților au fost lacrimi de emoţie și bucurie, semn că interpretarea Sabrinei ajunge direct la sufletul publicului. Ibăneșteanca a mărturisit că a avut şi momente de cumpănă, dar a depăşit aceste obstacole, iar acum cucereşte publicul, dar şi juriul de la concursurile muzicale unde participă.

„O fetiță cu un suflet frumos, care nu și-a pierdut credința, simplitatea și rânduiala aceea veche, după care-și conduceau viața bunicii ei. Are darul de a ajunge imediat la inima oamenilor, cu vocea sa caldă, dar puternică şi melodioasă, prin dăruirea şi trăirea sa din momentul interpretării. Vocea este cel mai frumos dar de la Dumnezeu și cea mai frumoasășansă de a te face auzită. Sabrina a încheiat prima ediție a noului sezon pe locul secund, având șansa la tragerea la sorți, să participe în semifinalele emisiunii. Merită toate laudele noastre pentru tot ceea ce a realizat până acum, dar, suntem convinși că și în viitor ea se va face remarcată. Mulțumim, Sabrina, pentru că ne faci mândri!”, a afirmat Primarul Comunei Ibănești, Romică Magopeț.

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web