Dorohoi News Logo

O tânără botoșăneancă premiată pentru cea mai bună compoziţie pop-jaz în cadrul Premiilor Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor din România

ROBERTA RIZAC

O piesă muzicală a cărei textieră şi interpretă este o botoşănencă a primit Premiul pentru cea mai bună compoziţie pop-jaz în cadrul Premiilor Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor din România.

Roberta Rizac este elevă la Atelierul de voce și teatru MELLODY din Botoșani (coordonat de profesorii Mirela şi Paul-Ciprian Mihai). 

Anul trecut a participat la secţiunea Creaţie la Festivalul Internaţional de muzică uşoară „VOLARE” de la Piatra Neamţ cu piesa „Ţi-aş fi fost”, muzica: Alexandru Neş, text: Roberta Rizac, unde a obţinut Premiul I. Ieri, în cadrul Galei de premiere a Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor din România ce a avut loc la Opera Naţională Bucureşti, această piesă a primit Premiul pentru cea mai bună compoziţie a anului 2022 la categoria Melodie din cadrul  Secţiei pop-jazz. 

Felicitări compozitorului Alexandru Neş! Felicitări şi botoşănencei noastre. Roberta Rizac, care este textiera şi interpreta acestei piese!

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web